Dette er et legendarisk rockeband, og det finnes vel knapt et menneske på jorden som ikke har hørt om dem – og hørt dem, i alle fall på opptak eller radio. Guns N’ Roses har en plass i alles hjerter, enten det er med varme hjertebank for den utrolig flotte musikken, eller det er et lite stikk av motvilje. Hvem har vel ikke hørt låter som Sweet Child o’ Mine, November Rain og Paradise City? Her får du lese litt mer om hvordan dette talentfulle bandet blir ivaretatt for fremtiden.

Spill, klær og leker i deres navn

På sin egen nettbutikk har de faktisk dukker som representerer hvert av bandets medlemmer, litografier i begrenset opplag, samt de sedvanlige klærne – alt fra tank-tops til bodyer for de søte små, og tøffe jakker for de store og ikke fullt så søte. I tillegg kan du faktisk spille på en spilleautomat med deres navn og signatur – og det er en herlig opplevelse. Både i funksjonene, som inkluderer bandets medlemmer, og i lydeffektene, som er et godt utvalg av bandets egne låter, finner du glede i hvert spinn – bokstavelig talt. Er du en ihuga rocke-fan eller bare elsker Guns N’ Roses, så kan du nesten ikke unngå å teste spillet. Du trenger ikke gjøre innskudd for å prøve – spill gratis i demo-versjon, det er nesten like morsomt.

Har fått legendestatus

Det vil nok ikke overraske noen at disse gutta har fått en høy stjerne i musikkens, og da spesielt rockens, vurderinger. Musikken er velskapt, fremføres med bravur, sjel og hjerte, og dette fanger de fleste lytterne fra første til siste tone. Som band er Guns N’ Roses sett opp til, etterliknet, beundret og misunt. De har alt – stil, rytme, de fantastiske sangene og ikke minst tilstedeværelse på scenen. De har spilt siden midten av 1980-tallet, og de er fortsatt utrolig populære hos både gammel og ung.