Huden er den største kroppsdelen vi har, og noe som er svært synlig for alle vi møter. Det er ikke rart at en sunn og frisk hud er noe som bidrar til velvære og en bedre hverdag. Det er viktig å passe godt på huden sin, spesielt mot kulde og sol.Det er ikke alltid huden samarbeider, og det kan være at du opplever rynker og andre aldringstegn raskere enn hva du egentlig ønsker. Med noen enkle behandlinger er det mulig å få en sunnere og friskere hud på kort tid. Det kan være en svært god investering i helse og karriere.

Eksempel på behandlinger

Den hudbehandlingen som er kjent for de fleste er Botox. Det er kort fortalt injeksjoner som settes i huden, og gjør at muskler slapper av og du får en glattere hud med færre rynker. Botox må gjentas med jevne mellomrom, men er en velprøvd og anerkjent behandling mot rynker.Det finnes mange ulike klinikker som tilbyr Botox og andre behandlinger. Det er svært viktig å passe på at du bruker en anerkjent behandler med korrekt kompetanse. Det finnes dessverre eksempler på mindre seriøse aktører. Sjekk at klinikken har legitimerte leger, et eksempel på en god klinikk er Plastikkirurg 1.

Andre behandlinger

Et alternativ til Botox er ulike fillere, som betyr at behandleren fyller området under huden med noe som glatter den ut. Dette er en litt større prosess enn Botox med noe lenger periode etter behandlingen før alt er på plass, men det kan gi gode resultater. Behandling med fillere bør også gjentas med jevne mellomrom.Et annet eksempel på hudbehandling er kjemisk peeling. Det er en form for peeling der det øverste laget av huden fjernes med en kjemisk behandling. Huden må da lage et nytt og sunnere lag ytterst, og huden fremstår som sunnere og friskere. Denne behandlingen går ikke like dypt som botox eller fillers.